Spring ud som selvstændig!

Drømmer du om et liv som selvstændig?

Vil du lære hvordan du kommer igang, og hvordan du bevarer motivationen?


Her kan du lære de redskaber, som kan åbne døren til den nødvendig balast og de uundværlige indsigter, for at komme godt fra start!


At være en succesrig, som selvstændig behøver ikke at være skræmmende, dyrt, tage lang tid eller involvere overvældende, kompliceret markedsføring!

 

De nøgler jeg vil give dig, fungerer som en trinvis vejledning, der viser dig præcis, hvad du har brug for at lære og gøre, for at skabe en blomstrende virksomhed, der giver dig mulighed for at leve dit formål ud og gøre den forskel i denne verden, som du er beregnet til.


Lad ikke dig selv være "den bedst bevarede hemmelighed" indenfor dit professionelle område!

HVORDAN!

Lær gennemprøvede strategier og teknikker, der giver dig færdighederne til at være selvstændig erhvervsdrivende.


Det er ikke nok at være specifikt dygtig indenfor dit fagområde, du må adskille dig på markedet, og det gør du bedst ved at lære PRÆCIST hvad DU kan tilbyde dine kunder, som gør dig og dit produkt attraktivt

Din niche er nøglen til succes.


At fokusere dine færdigheder omkring et specifikt nicheområde er den mest rentable OG givende type virksomhed, fordi ...

 • Din virksomhed er baseret på HVEM DU ER - din unikke gave - hvilket gør dig kvalificeret lige fra starten!

 • Dine kunder ønsker specifikt det, DU har at tilbyde - og du kan tilbyde dem det nøjagtige det, de leder efter.

 • Fordi din niche er meget målrettet - og dette er NØGLEN - kan du nemt finde og oprette forbindelse til dine ideelle kunder.

Hvad får du med dig:


3 aftner med hver 3 timers Zoom undervisning.
Tidsrummet er kl. 18 - 21.

D. 3 november ´21

D. 1 december ´21

D. 5 januar ´22


Du får:

 • Professionel undervisning, dybdegående øvelser og transformerende coaching.
  Mit navn er Sara Isabella Roland, og jeg har været selvstændig siden 2002, både som fotograf, forfatter og som underviser på coachuddannelsen.
  I mine år som selvstændig har jeg prøvet det meste af - jeg har snublet, og rejst mig igen. Og jeg brænder stadig for at være "herre i eget hus".
  Dette forløb er præcis den type forløb, som jeg ville ønske jeg selv kunne have taget for mange år siden!
  Du kan læse mere om mig her: Om mig!


 • Gennem forskellige dybdegående øvelser bliver du køreklar med dine unikke kompetencer, din niche og din markedsføringsplan.


 • Du får gruppeundervisning & coaching + 1 personlig coaching session, hvor vi vil arbejde med dine indre barrierer, som skal ryddes af vejen, så du kan bane vejen for dit liv som selvstændig. 


 • Du går herfra med en konkret handlingsplan, masser af effektive øvelser og ikke mindst fornyet mod på livet, som selvstændig, og ikke mindst et bagland (lukket Facebook gruppe), som du kan sparre med og lade dig inspirere af. 

 • Normalpris 4500,- alt inkl.
  Indtil d. 1 oktober er der rabat på kr. 1000,-